Termeni Si Conditii Giveaway Lunar

ZILAN GIVEAWAY

TERMENI SI CONDITII

 

1: Organizatorul concursului

Concursul  este organizat de Z-ONLINE INT. MARKETING SRL si se va desfasura conform prezentului regulament, iar aceste prevederi sunt obligatorii pentru toti participantii.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial.

2: Locul si data desfasurarii concursului

Concursul se va desfasura lunar pentru fiecare produs ales de catre organizator. Perioada concursului va fi de 4 saptamani. La inceputul fiecareii luni pe data de1-2 ale lunii  se anunta inceperea concursului si produsul care a fost ales pentru luna respectiva iar la sfarsitul luni  se anunta casigatorul.

Concursul se organizeaza pe pagina de Facebook "ZilanRomania" si pe pagina de Instagram “zilan.romania”.

 3: Drepturi și conditiile de participare

La acest concurs pot participa toate persoanele fizice, indiferent de nationalitate, domiciliu, rasa, sex sau religie, rezidente in Romania, care respecta conditiile prezentului regulament si care urmeaza indicatiile prezente in acest regulament pentru a-si valida participarea.

Nu pot participa organizatorii concursului sau rudele de gradul I ale acestora. Participarea la acest concurs are valoare de acceptare integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a prevederilor prezentului regulament.

Dreptul de participare apartine exclusiv participantului care indeplineste conditiile impuse de Regulament.  Dreptul de participare la concurs este anulat in cazul in care o persoana furnizeaza date sau informatii false, eronate sau necorespunzatoare in completarea datelor personale.

4: Protectia datelor personale

Tuturor participantilor le sunt garantate drepturile in conformitate cu Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, respectiv dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Organizatorul va utiliza datele personale furnizate de catre participanti la inscrierea in concurs in scopul anuntarii si identificarii castigatorului.

Participantul are optiunea de stergere din baza de date in timpul si ulterior concursului.

5: Structura concursului

Participantii vor afla de concurs pe pagina de Facebook  si de Instagram. Participantii se pot inscrie in concurs pe toata perioada desfasurarii concursului din luna in curs iar la sfarsitul luni se anuntat castigatorul.

 6: Premiile concursului

Premiul concursului este diferit de la o luna la alta .

7: Desemnarea castigatorului

Se va efectua extragerea castigatorului si va fi desemnat cu ajutorul site-ului commentpicker.com la data de  30 - 31 , pe pagina de Facebook "Zilan Romania" si Instagram.

Toti participantii la concurs trebuie sa indeplineasca toate conditiile regulamentului si vor fi verificate daca au fost indeplinite inainte de a se realiza extragerea castigatorului.

8: Notificarea si predarea premiilor

Castigatorul  concursului va fi anuntat pe pagina de Facebook si Instagram si va fi instiintat print-un mesaj privat pe pagina de Facebook de pe care s-a inscris in concurs.

Castigatorul are obligatia sa completeze un formular prin care sa-si introduca datele de livrare. Daca acesta nu-l completeaza in termen de 24 h de ore, se va extrage un alt castigator folosind aceeasi metoda.

Organizatorul nu este responsabil pentru intarzierea anuntarii castigatorului din motive sau situatii neprevazute care nu tin de el. Castigatorul va intra in posesia premiului după cel mult 14 zile de la anuntarea acestuia, astfel: castigatorul va primi premiul prin posta / curier, taxele fiind suportate de catre Organizator.

Premiul va fi expediat prin posta / curier numai la adrese de pe teritoriul României.

9: Drepturi de autor

Participantul este unic responsabil asupra oricaror consecinte directe sau indirecte ce pot aparea ca urmare a postarii unor imagini inadecvate sau cu drepturi de autor.

10: Regulamentul concursului

Regulamentul Concursului este disponibil aici, si poate fi accesat din pagina de concurs.

Prin participarea la acest Concurs, participanții sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament.

11: Alte prevederi

Participarea la acest concurs implica obligativitatea participantilor de a respecta prevederile prezentului Regulament si legislatiei aplicabile.

Prin comunicarea datelor personale in modalitatile indicate in mod expres prin regulament, participantii si castigatorii isi exprima acordul expres si neechivoc ca datele lor personale sa intre in baza de date a Organizatorului.

Acestea sunt, numele și prenumele, numarul de telefon si adresa de mail si adresa de livrare in cazul castigatorului.