Cum te putem ajuta ?
Program comenzi: 10:00-16:00 (Luni-Vineri)
TRANSPORT GRATUIT la comenzi de peste 100 lei

Cosul de cumparaturi

Cosul este Gol !

Despre Zilan

  • Prezentare generală:

În ciuda faptului că Zilanonline are una dintre cele mai variate game electrice și întreprinderi de case si de locuințe din Istanbul, atenția noastră a fost întotdeauna să oferim clienților noștri cea mai bună experiență posibilă în gospodării. Ne luăm integritatea în serios, deoarece ne intereseaza sa avem un impact pozitiv asupra clienților nostrii. Zilan a devenit una dintre companiile reputate prin câștigarea încrederii companiilor și clienților pe care îi cooperăm, precum si alte 75 de tari. Compania noastra se desfasoara pe "prima lista de exportatori din 1000" "Asociatia exportatorilor. Zilan a crezut întotdeauna că, dacă ne concentrăm asupra serviciilor de calitate și dacă ne tratăm clienții cu respect, avantajele vor avea grija sa creasca de la sine. Această filozofie a servit compania și echipa noastră din 1994 și continuă să fie fundamentul succesului nostru, an după an.


  • Inovare:

Inovarea continuă este sufletul Grupului Zilan. Zilan a fost recunoscut pe scară largă ca lider al produselor în ceea ce privește piețele interne, internaționale și o companie de nivel mondial în domeniul gospodăriilor și al produselor casnice.


  • Tehnologie:

Zilan are o importanță mare pentru inovare în satisfacerea cererilor consumatorilor din întreaga lume și în realizarea celor mai bune performanțe între Zilan și clienți. Zilan a obținut în prezent toate certificatele tehnologice utilizate în întreaga lume.  • Strategia de branding:

Strategia globală de branding a lui Zilan vizează poziționarea companiei ca marcă internațională pe diferite piețe mondiale, în legătură cu creșterea competitivității produselor și cu operațiunile corporative puternice. Cadrul internațional de afaceri al lui Zilan cuprinde o rețea globală de servicii de proiectare, achiziții, producție, distribuție și post-vânzare.