Despre noi


Prezentare generală:

În ciuda faptului că Zilanonline este una dintre cele mai mari gospodării electrice și întreprinderi de case de locuințe din Istanbul, atenția noastră a fost întotdeauna să oferim clienților noștri cea mai bună experiență posibilă în gospodării electrice și în gospodării. Ne luăm integritatea în serios, deoarece ne pasă că avem un impact pozitiv asupra clienților pe care îi servim. Zilan a devenit una dintre companiile reputate prin câștigarea încrederii companiilor și clienților pe care îi cooperăm, în special în Balcani, precum și în Asia și în regiunea arabă. Compania noastra se desfasoara pe "prima lista de exportatori din 1000" "Asociatia exportatorilor. Zilan a crezut întotdeauna că, dacă ne concentrăm asupra serviciilor de calitate și dacă ne tratăm clienții cu respect, numerele vor avea grijă de ei înșiși.Această filozofie a servit compania noastră și echipa noastră din 1994 și continuă să fie fundamentul succesului nostru, an după an.


Inovare:

Inovarea continuă este sufletul Grupului Zilan. Zilan a fost recunoscut pe scară largă ca lider al produselor în ceea ce privește piețele interne, internaționale și o companie de nivel mondial în domeniul gospodăriilor și al produselor casnice.


Tehnologie:

Zilan are o importanță mult prea mare pentru inovare în satisfacerea cererilor consumatorilor din întreaga lume și în realizarea celor mai bune performanțe între Zilan și clienți. Zilan a obținut în prezent toate certificatele tehnologice utilizate în întreaga lume.Strategia de branding:

Strategia globală de branding a lui Zilan vizează poziționarea companiei ca marcă internațională pe diferite piețe mondiale, în legătură cu creșterea competitivității produselor și cu operațiunile corporative puternice. Cadrul internațional de afaceri al lui Zilan cuprinde o rețea globală de servicii de proiectare, achiziții, producție, distribuție și post-vânzare.